Om Park

På Park kan du kan du varje morgon avnjuta din frukost på plats, eller behändigt få med dig i språnget. Du kan lita på att både din kaffe och din frukost är lika god varje dag. Till lunch kan du avnjuta allt från smakrika, värmande soppor, fräscha sallader eller varma och matiga smörgåsar. 

Utöver frukost och lunch har vi en stadig lista på olika bakverk. Vi erbjuder bland annat klassiska tårtor, välfyllda dagsfärska kanelbullar och längder samt kringlor och croissanter. Vi sparar varken in på kvalitén eller kreativiteten - därför kan det komma upp både nymodigheter som t.ex vår morning bun och smaskiga klassiker som wienerbröd.

Råvaran i fokus

På Park är vi alla förespråkare av fina och hälsosamma råvaror. Vi lägger stor vikt vid att produkterna vi använder i vårat hantverk är ekologiska, närodlade samt att dom håller god kvalité.

Råvaran ligger oss varmt om våra hjärtan. Utan den måste vi börja tumma på kvalitén och då kan vi inte längre stå upp för vilka vi är. Vi är Park bageri & konditori i Äppelviken!

ÄGARINNORNA - Josefin & Carolina

Det är något som håller på att totalt urholkas ute i landet, den där gedigna, personliga och äkta mötesplatsen ersätts allt snabbare av återkommande giganter som fullständigt lamslår småföretagaren. I takt med att storstäderna och de enorma handelsplatserna runt om i landet tar över så ligger vi och guppar i en underbar bransch som sakta hankar sig fram med små marginaler. Men inte ger vi upp för det! Vi har ett hopp och en stark vilja till att den lokala mötesplatsen, kulturen och verksamheten ska få fortleva. 

I 10 år har vi svettats, gråtigt och skrattat - Park har varit en lärorik resa på så många olika sätt. Vi har lärt oss VÄLDIGT mycket, men har desto mer kvar att lära. Vi älskar att tillsammans med vår underbara personal få utveckla och dra vår verksamhet framåt. Varje dag bjuder på nya utmaningar och överraskningar.